24 uur per dag en zeven dagen in de week kunt u naar de programma's van Radio Zilvermeeuw luisteren. Onze stream's zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week online. Onze MP3 streams draait op 192 kbps / 44KHZ Stereo.  Om te kunnen luisteren naar Radio Zillvermeeuw heb je natuurlijk een player nodig. Deze kun je hieronder downloaden.

Windows Media Player

Winamp

iTunes/QuickTime

Realplayer

Continue verbinding (Tip voor winampgebruikers)

Zet u Winampplayer op 'Repeat' om verzekerd te zijn van een continue verbinding. Mocht om wat voor reden dan ook de verbinding tussen jouw computer en onze server even wegvallen, dan zorgt deze optie er automatisch voor dat ze onmiddelijk hersteld wordt. Mocht het niet lukken om naar Radio Zilvermeeuw te kunnen luisteren, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen met een korte beschrijving van jouw probleem naar contact@radiozilvermeeuw.com . Wij helpen je dan graag verder.

Internet radiospelers

Mensen die wensen gebruik te maken van de stream via internetradio's, hebben volgende gegevens nodig. De server kan bereikt worden via volgende link http://stream.radiozilvermeeuw.com:1516/listen.pls   Welke link u dient te gebruiken hangt af van het merk. Bij voorbeeld: FREECOM MUSIC PAL = > http://stream.radiozilvermeeuw.com:1516/listen.pls